28-07-2011
KAKO IZBRATI PRAVO STREHO ?

Za lažji izbor pomične strehe, ki je najprimernejša za vas, smo pripravili PRIMERJALNO RAZPREDELNICO, v katei lahko primerjate strehe med sabo po lastnostih.

Več o PRIMERJALNI RAZPREDELNICI

02-06-2011
ZELO UGODNE CENE

Še vedno imamo izredno ugodne cene bazenskih streh ADVANCED saj za te modele streh nudimo  -10% popust in brezplačno dostavo in montažo!

Več o bazenskih strehah ADVANCED

3D
Vse dodatne informacije o ostalih bazenih, bazenski tehniki, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi najdete na posameznih straneh članov skupine ROYAL DOLPHIN.
 
Več o skupini Royal dolphin na strani www.royaldolphin.info

Klasik

Eden izmed cenovno najbolj privlačnih modelov bazenskih streh na tržišču. Primerna je tako za področja z zmernimi klimatskimi razmerami kot za hribovite predele.

Bazenska streha ima prosojno kritino z UV zaščito in snemljiva prednja vrata. Izbirate lahko med eloksirano konstrukcijo in konstrukcijo v imitaciji lesa.

Glavne značilnosti bazenske strehe KLASIK

  • Aluminijasta konstrukcija (35 x 50 mm) 
  • Konstrukcija v imitaciji lesa ali eloksirana konstrukcija
  • Pomikanje strehe brez tračnic
  • Prosojna kritina z UV zaščito
  • Vrata na sprednji strani strehe
  • Odstranljiva prednja stranica bazenske strehe

 

Razpoložljive dimenzije bazenskih streh

 
KLASIK-A
KLASIK-B
KLASIK-C
Zunanja širina3,60 m4,70 m5,70 m
Notranja širina3,32 m4,28 m5,14 m
Zunanja dolžina6,41 m8,52 m10,63 m
Zunanja višina1,05 m1,55 m1,85 m
Število segmentov 3 4 5

POZOR! Bazenske strehe KLASIK so na voljo le v zgoraj navedenih dimenzijah. Če želite bazensko streho v drugačni dimenziji si poglejte še modele bazenskih streh ADVANCED ali STRONG LINE (primerne predvsem za večje bazene in javne objekte), ki se lahko dobavijo v poljubnih dimenzijah.
 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Vec informacij o piškotkih najdete tukaj.