3D
Vse dodatne informacije o ostalih bazenih, bazenski tehniki, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi najdete na posameznih straneh članov skupine ROYAL DOLPHIN.
 
Več o skupini Royal dolphin na strani www.royaldolphin.info

Space Star

Enaka streha kot »Space plus«, le da ima zasteklitev za še več udobja iz popolnoma prozornega SAN materiala (lahko tudi v prosojni MODRI barvi), primernega za celinska področja. Za priobalno področje je možno naročiti UV odporno popolnoma prozorno kritino iz polikarbonata.

Tudi te strehe se odlikujejo po prostornosti in zelo lepih elegantnih linijah. Pod streho zlahka plavate in počivate (še posebej, če je streha nekoliko daljša od bazena) tudi ob hladnejšem in vetrovnem vremenu. Strehe »Space« (vsi trije modeli) so primerne tudi za zasteklitev verand in teras.

Standardna širina strehe je 6 m (zunanje mere - glej tehnične značilnosti), z močnejšimi profili pa lahko tudi do max. 7 m (zunanje mere strehe).
Extra ploske tirnice 12 mm do širine 6 m. Pri izvedbi z močnejšimi profili in do max. širine 7 m so tirnice debeline 20 mm.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Vec informacij o piškotkih najdete tukaj.