3D
Vse dodatne informacije o ostalih bazenih, bazenski tehniki, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi najdete na posameznih straneh članov skupine ROYAL DOLPHIN.
 
Več o skupini Royal dolphin na strani www.royaldolphin.info

Panorama

Streha, ki zaradi svoje oblike omogoča panoramski pogled, še posebej, če je njena ravna stranica iz prozornega SAN ali polikarbonat materiala.
Standardna zasteklitev je iz dvoslojne UV odporne polikarbonatne kritine, debeline 10 mm. Po posebnem naročilu pa se lahko poševna ravna stena spremeni v veliko panoramsko okno z uporabo prozorne SAN ali polikarbonat zasteklitve.

Zaradi prostornosti te strehe je omogočeno plavanje in počitek ob bazenu tudi ob hladnejšem in vetrovnem vremenu (še posebej, če je streha nekoliko daljša od bazena).

Standardna širina strehe je do max. 8 m (zunanje mere - glej tehnične značilnosti), izdelana je iz močnejših profilov, tirnice so močne, debeline 20 mm.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Vec informacij o piškotkih najdete tukaj.